lördag 12 september 2015

Att leda dig själv!



Vi lever i en värld där vi helst ska vara uppdaterade på det allra senaste inom vårt arbetsområde, hänga med i politiska debatter, fatta kloka ekonomiska beslut och samtidigt känna att vårt privatliv är innehållsrikt och meningsfullt. Allt detta kräver oerhörd energi men skapar även en splittring hos oss. Vårt sinne och vår hjärna får svårt att bearbeta all information, alla intryck och istället för att känna trygghet med oss själva, känna frid och ro så är vi som en kork som guppar med vågorna. Vi följer havsbrisen - utan att fundera på om det är rätt väg för oss att ta.

Istället för att fortsätta springa i ekorrhjulet så välkomnar jag dig hit, till denna blogg som vill ge dig alternativ, med nya infallsvinklar och nytt synsätt på vad du kan göra istället.


Att leda dig själv - är det viktigaste arbete som du gör för dig själv! Du kommer att hitta känslan av att det är du som håller rodret i din hand. Du och ingen annan. Det är du som avgör vad som är viktigt i ditt liv, vad som kommer främst och vad som kommer först.

Välkommen!

Inga kommentarer: