onsdag 10 februari 2016

"Never give up, never surrender"



1999 kom filmen "Galxy Quest" ut, en parodi på "Stjärnornas krig" - i filmen så säger karaktären Jason Nesmith "never give up, never surrender". Det kan översättas till "ge aldrig upp, underkasta dig aldrig". Det skulle jag vilja att du kommer ihåg idag och alla andra dagar. Låt inte negativa tankar ta makten över dig och låta dem styra hur du mår. Dagen är så kort och det är så onödigt att du fyller dina timmar med ältande tankar av negativitet. Du är värd så mycket mera. 

Fyll ditt sinne med glada uppfyllande sånger och ord till dig själv. När stod du framför spegeln sist och sa "jag älskar dig"till din spegelbild? Om inte, gör det! Fyll dig själv med lugn idag. Kom ihåg att du har gjort så mycket i ditt liv och gör det varje dag! Se allt det goda som du gör! Sätt dig ned och skriv ner allt det som du verkligen gör på en dag och ta upp att du har diskat, torkat av bänken, besvarat mejl, hälsat på katten, tittat ut genom fönstret och sett människor eller djur passera - eller att du har sett solen skina. 

Du kommer att upptäcka att ditt liv fylls upp av en massa handlingar som du tar för givna, allt detta som fyller upp en dag. Varför ska du då ge upp och hänge dig åt negativa tankar. Nä, släng bort dem! Jag vet att det är lättare sagt än gjort men när du fyller ditt sinne med en glad sång och du försöker lära dig texten utantill så ska du se att när du som mest känner dig nere så kommer sången att komma till ditt sinne. För kärnan i dig vill att du ska vara lycklig och glad, kärnan som består av ditt sanna jag. 

Ta väl hand om dig idag! Le och älska dig själv! Du och vi alla andra gör alltid så gott vi kan varje dag.  

Inga kommentarer: